Бранд Принт e плод на дългогодишни усилия на хора, създали преди 20 години фирма, занимаваща се изцяло с рекламно обслужване. Зародилата се преди няколко години идея, към пълното рекламно обслужване да се прибави и отдел за изготвяне и реализиране на външна реклама. Така се създава фирма Бранд Принт, фирма изградена от млади, амбициозни и професионално насочени хора, които имат за цел да предложат най-доброто на клиента. Нашият производствен цикъл е напълно затворен и предлага на клиента идея, дизайн и печат на подходящата медия, оглед на място, монтаж и съответно пълната реализация.
Използвани медии са:
– ПВЦ фолио
– Ламинат
– Перфо фолио
– Винил
– Хартия

Неотдавна етикетите на ролка станаха част от богатия ни асортимент предлагани продукти. Етикетите на ролка са подходящи за фирми, внасящи продукти, които имат нужда от кратък информационен текст на български език. Етикетите на ролка са широко приложими, те имат своите стандартни размери и съответно изисквания, с които ние сме запознати и можем да съдействаме адекватно.

Към нашия машинен парк прибавихме и Brother GT-3, машина от най-новото поколение принтери за директен и изключително издръжлив печат върху памучен и полиестерен текстил. Характеристиките на серията GT-3 са високотехнологични и ненадминати. Принтерът предоствя иновативност, фотореалистично качество с печатна резолюция до 1200dpi, яркост и богата наситеност на цветовете.

За нас ще бъде истинска чест да ни гласувате доверие, което обещаваме да оправдаем!

УСЛУГИ:
-ДИЗАЙН ВЪТРЕШЕН
-ИНТЕРИО РПЕЧАТ НА ТЕКСТИЛ
-ПЕЧАТ НА ПВЦ И ВИНИЛ
-БРАНДИРАНЕ НА ВИТРИНИ
-БРАНДИРАНЕ НАМАГАЗИНИ и не само!
-БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ
-ЕТИКЕТИ НА РОЛКА

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, бул. Петко Каравелов №5,офис 3 и 6

GPS:

42.6762222, 23.311517500000036

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас