Рекламна агенция M&M Vision е създадена в края на 2006 г. и до днес развива дейност в областта на рекламата и рекламните услуги.

Рекламна агения M&M Vision е с богат опит в рекламната дейност и предлаганите услуги са свързани с печатна, сувенирна, външна и уеб реклама. Гарантираме професионално отношение и адекватно изпълнение на всички изисквания на клиентите ни свързани с рекламното обслужване. Съотношението цена-качество е гарантирано и това ни прави конкурентни на пазара за реклама.

Екипът на рекламна агенция M&M Vision е изграден от млади и креативни специалисти и професионалисти.

Нашата цел и мисия е да отговорим на високите критерии и изисквания на клиента за качествено и бързо изпълнение на предоставената поръчка. Това, което можем да предложим е коректност, качество, креативност, кратки срокове и конкурентни цени.

При нас ще срещнете професионално отношение и гъвкави решения.

РЕКЛАМА
Рекламата е единственият метод за популяризация на всеки бизнес и продукт. От реклама се нуждае всеки, независимо колко мащабна е дейността, която развива или сферата в която се усъвършенства. Реклама е всяко средство, което Ви прави популярни. За целите на рекламата се използват различни методи и средства – препоръка (от уста на уста), печатни материали, външна реклама, сувенирна реклама, транспортна реклама, телевизионна и радио реклама, реклама във вестници и списания, разпространение на листовки и флаери, организиране на партита и събития, игри, интернет реклама, реклама в социалните мрежи и др. Рекламата има за цел да разпространява информация, поднесена в привлекателен и интригуващ вид, която е насочена към определен тип потребители. Целта на всяка реклама е повишаване на интереса от потребителите и събуждане на тяхното доверие към рекламираният продукт, стока или услуга и това да доведе до реализация (продажби).

За да бъде една реклама успешна трябва да има изграден бизнес модел. Бизнес моделът трябва да има изградена търговска марка или продукт, които да бъдат разпознаваеми лесно и предлаганият продукт или услуга да са конкурентоспособни, уникални и да могат да останат на пазара във времето. Ако нямате ясно изграден бизнес модел е много вероятно инвестицията, която правите да бъде похарчена на вятъра.

В какво ние от рекламна агенция M&M Vision можем да бъдем полезни във вашият бизнес? Предлагаме услуги, които са свързани с цялостно рекламно обслужване:

-Печатна реклама
-Външна реклама
-Монтаж
-Сувенирна реклама
-Графичен дизайн
-Предпечат
-Уеб дизайн
-Интернет реклама
-Лого дизайн и корпоративна идентичност

ПОРТФОЛИО

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София,ул.Методи Кусевич №26, вх.А

GPS:

42.69849689999999, 23.281477900000027

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас