РЕМЕЛ АД се занимава повече от 45г.с производството на въртящи кръгове, земеделски и малки ремаркета.

РЕМЕЛ АД е българска компания основана през 60-те години. С големи обеми въртящи кръгове и широка гама от ремаркета, РЕМЕЛ е била важен доставчик за България и други бивши социалистически страни. Продуктите са били груби но надеждни.

През 1995 преходът към демокрация е съпътстван с приватизация и от тогава РЕМЕЛ сменя собствениците си неведнъж. Също така протича и пазарно преструктуриране като резултат от настъпилите политически и икономически промени. В края на 2014, след смяна на собствеността, новият мениджърски екип се зае да използва натрупания опит, изградения машинен парк и квалифицирания персонал като основа за изграждането на стабилно пазарно присъствие в Европа, фокусирайки се върху високо качество и конкурентно ценообразуване.

РЕМЕЛ АД е компания, държаща на качеството, която отговаря на следните стандарти за качество и безопасност.

Въртящи Кръгове
РЕМЕЛ АД започва да произвежда въртящи кръгове през седемдесетте. Била е важен производител на въртящи кръгове за тогавашните социалистически страни. Въртящите кръгове на РЕМЕЛ се произвеждат от горещо валцована висококачествена стомана, като производствената технология включва нагряване, пресоване, машинна обработка и много други процеси. Тази технология, заедно с постоянните ни усилия за подобряване на производствените процеси гарантират качеството на въртящите кръгове на РЕМЕЛ.
Въртящите кръгове са важен елемент в товарните превозни средства. Използват се като подвижна връзка между рамата и предната завиваща ос. Всеки въртящ кръг се състои от два стоманени венеца и стоманени лагери, намаляващи триенето. Дизайнът на нашите кръгове осигурява балансирано разпределение на силите по кръга. Лагерите функционират като абсорбират осевите и радиални сили, породени от статични и динамични товари. Осем болта захващат горната част на кръга към рамата на ремаркето. Въртящите кръгове могат да бъдат произведени и без монтажни отвори. Пробиването на монтажни отвори, по поръчка на клиента, също е възможно.
В момента РЕМЕЛ произвежда два вида въртящи кръгове: стандартни и с ограничена поддръжка. Стандартните са солидни и постоянно подобрявани през годините. Кръговете с ограничена поддръжка разполагат с устойчиви гумени уплътнения, които осигуряват начален период без необходимост от поддръжка.
Сега РЕМЕЛ предлага и централен модул за гресиране, който позволява гресирането на целия въртящ кръг от централизирания модул. Амбициозният екип на РЕМЕЛ продължава да работи за развитието на оптимизирани решения с максимално качество, на разумни цени.

Ремаркета
-РЕМЕЛ произвежда специализирани земеделски ремаркета.
-Фокусирани сме върху производството на нестандартни ремаркета по поръчка на клиента.

Продукти по Заявка на Клиента
-РЕМЕЛ произвежда рами и ремаркета със специално предназначение по поръчка на клиента.
-Готови сме бързо да направим прототип по идея на клиента и да започнем серийно производство след потвърждение от клиента.
-Произвеждаме рами и други компоненти по чертежи и спецификации на клиента.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Елена,ул.3-ти март 16

GPS:

42.930267485734, 25.902060270309

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас