ЗА НАС

-РЕСТОРАНТ „Нептун“ е разположен в изключителна сграда построена през 1948 г., дело на немски архитект. Заведението разполага с два етажа, разкриващи невероятна морска панорама, 140 места, а също и просторна лятна градина, готова да посрещне още 80 от нашите почитатели.

Неповторима атмосфера, средиземноморска кухня и перфектно обслужване са само част от нещата, които може да очаквате. Шеф–готвач Катя Кондева ще Ви представи най–доброто от автентичната европейска кулинария, добавяйки индивидуалност и съвременен стил. Няма как да останете безразлични и към „винената хладилна стая“, предлагаща съблазън от вина, съчетаващи стар и нов свят, по начин способен да задоволи вкуса и на най–взискателните ни посетители.

Без значение дали сте на делова среща, личен празник, романтична вечеря или просто обяд с приятели — доверете ни се, ще останете очаровани!

-БАР „Нептун“

Разположен на самият бряг, метри делят бар „Нептун“ от вълните на бургаския централен плаж. Изисканата обстановка, перфектното обслужване и многото приятни емоции са само част от нещата, които карат жителите на Бургас, а и голяма част от гостите на града, всяка вечер да прекрачват прага на комплекса.

Бара предлага богат асортимент от безалкохолни и алкохолни напитки — вина от различни краища на света, отлежало уиски, класически коктейли. За удобството на нашите клиенти се грижи високо квалифициран персонал, готов да задоволи капризите и на най-взискателните ни посетители. Два етажа с общо 120 седящи места превръщат бара в прекрасен избор за Вашия личен празник, фирмено парти или просто приятна вечер споделена с приятели.

Не признаваме ограничения — музиката е разнообразна, но винаги добре подбрана и отговаряща на изискания стил на комплекса.

Работно време

Понеделник

21:00 -04:0

Вторник

21:00 -04:0

Сряда

21:00 -04:0

Четвъртък

21:00 -04:0

Петък

21:00 -04:0

Събота

21:00 -04:0

Неделя

21:00 -04:0

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Бургас,Централен плаж

GPS:

42.4960515, 27.4836952

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас