СИ ЕМ ЕЛ България АД е единственият оторизиран дилър за строителна техника JCB в България. СИ ЕМ ЕЛ България е един от най-бързо развиващите се дилъри на JCB. За периода от своето основаване до сега, СИ ЕМ ЕЛ България е отличена с няколко награди от производителя JCB – през 2012 г. компанията е обявена за най-успешен нов дилър, а за 2013 г. е наградена за изключителния ръст на реализирани продажби.

СИ ЕМ ЕЛ България е напълно самостоятелно дружество в преки търговски взаимоотношения с производителя на предлаганата техника – JCB, което се превръща в отличително качество и основно предимство на компанията.

За да бъде днес, по-близо до своите клиенти, СИ ЕМ ЕЛ България инвестира в изграждането и развитието на пет самостоятелни регионални офиса в страната – в градовете София (Централен офис), Пловдив, Варна, Стара Загора и Плевен. Отличните условия на собствените бази, позволяват компанията да разработи собствена система за провеждане на бързи, специализирани курсове за обучение на своя екип от специалисти.

Чрез успешния старт и целенасочено развитие на дейността си, СИ ЕМ ЕЛ България успява да спечели доверието на все повече клиенти, и се доказва като надежден и стабилен партньор.

ФИРМЕНА МИСИЯ

ИСТОРИЯ

МАШИНИ:
-КОМБИНИРАНИ БАГЕР ТОВАРАЧИ
-МИКРОБАГЕРИ
-МИНИБАГЕРИ
-КОМПАКТНИ БАГЕРИ
-ВЕРИЖНИ БАГЕРИ
-КОЛЕСНИ БАГЕРИ
-ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ
-ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ
-МИНИ ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ
-ТЕЛЕСКОПИЧНИ МОТОКАРИ
-ВИСОКОПРОХОДИМИ МОТОКАРИ
-ВИБРАЦИОННИ ТАНДЕМНИ ВАЛЯЦИ
-ЕДНОБАНДАЖНИ ВИБРАЦИОННИ ВАЛЯЦИ
-РЪЧНОВОДИМИ ВАЛЯЦИ
-ТРАМБОВЪЧНИ ВИБРОПЛОЧИ
-КАМИОНИ С ШАРНИРНА РАМА
-СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
-ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

ИНВЕНТАР

Работно време

Понеделник

8:30-17:30

Вторник

8:30-17:30

Сряда

8:30-17:30

Четвъртък

8:30-17:30

Петък

8:30-17:30

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

Гр.София ,Околовръстен път 438

GPS:

42.6393102, 23.3179405

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас