ЗА НАС

Ски и Сноуборд училище ОХО е създадено през 2004 година. Намираме се и работим в Банско, Пирин – най-новият и модерен ски курорт в България.

Идеята на училището ни е да привлечем колкото може повече хора към този красив спорт, да им покажем удоволствието от ските, невероятните гледки и чистия въздух.

Да помогнем за правилното усвояване на техниката, да ги научим да уважават планината и да и се възхищават, да им подарим едно ново усещане, тръпка, очакване, развлечение, начин на живот. Училището е пълноправен член на сдружението “ Българско ски училище”.

Предлагаме обучение на високо европейско ниво. Инструкторите ни са професионалисти завършили НСА и положили необходимите изпити по изискванията на сдружение “ Българско ски училище”, което е член на Международната асоциация на професионалните ски учители ( ISIA) и INTERSKI.

Ски-спортът ни кара да привлечем колкото може повече нови хора за приятели на планината и сноуборда. Да им покажем удоволствието от свободата, скоростта, тръпката от научаването на нещо ново, сладостта на съвършенството. Да им помогнем за правилното усвояване на техниката. Да им покажем красотата и силата на планината.

Да подарим едно ново усещане, тръпка, очакване, развлечение, начин на живот. Предлагаме обучение на високо европейско ниво. Инструкторите ни са професионалисти завършили НСА и положили необходимите изпити по изискванията на сдружение “ Българско ски училище”, което е член на Международната асоциация на професионалните ски учители (ISIA) и INTERSKI. Сърф училище ОХО бе създадено през 2000 година, в северния край на плажа на с. Лозенец (65 км южно от гр. Бургас).

През изминалите 5 години ние се срещнахме с много хора, които накарахме да обикнат морето, уиндсърфа, кайт сърфа, сърфа, вятъра. Те станаха част от ОХО тим, те станаха част от семейството на сърфистите. Срещнаха нови приятели, нови впечатления, нови усещания. Те идват в Лозенец всяко лято, защото ние сме там и ги чакаме, защото чакаме заедно вятъра, защото е приятно да постигаш мечтите си. На своите клиенти предлагаме и собствена спортна линия.

Създавайки нашите дрехи ние се стремим да пресъздадем в тях свободата на любимите ни спортове, непринудеността и свежото настроение на приятелите на тази свобода, на чистотата и хармонията на спорта, доближаващ ни до природата. Нашите дрехи са създадени за да Ви напомнят за лятото – тръпката от първите метри със сърфа, глисажа, поредният успешен джайб, летежа.

В тях ще откриете зимата с блестящите снежни кристали, девственият склон и тишината, нарушавана само от думите на хората, които сте допуснали да бъдат с Вас там, сред природата, на които сте се доверили и с които споделяте това богатство. Тези дрехи са създадени за да се чувствате добре.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, ул. Денкоглу 30

GPS:

42.6938341, 23.3200961

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас