Марката Амбелино съществува от 22 юни 1992 г.
Всичко започна като изцяло фамилен бизнес с една сладкарница в центъра на Асеновград, къдетo самите
ние препродавахме сладкарски изделия.

Благодарение на нашата всеотдайност спечелихме достатъчно клиенти, които ни убедиха, че трябва да започнем да произвеждаме сами продуктите, които продаваме и че е нужно да развием дистрибуторска мрежа. В началото на 1993 г. отворихме още две сладкарници Амбелино.

Засиленото търсене на нашите продукти ни подтикна към развитието на широка и всеобхватна дистрибуторска мрежа, за да можем да стъпим на повече пазари.

След това бързо развитие, придобихме и едно ново по-голямо помещение подхождащо на амбициите ни. През 1998 г. закупихме сградата, където и сега се помещава сладкарски цех Амбелино. Подновихме оборудването и постепенно се пренасочихме от сладкарници към изцяло широка дистрибуция на нашите продукти. Закупихме и повече специални хладилни микробуси. По този начин Амбелино се превърна от един локален производител в дистрибутор покриващ седем основни маршрута, включително градовете Пловдив, Хасково, Стара Загора, Пазарджик, Смолян, Карлово и Казанлък

Днес всичко произведено под името Амбелино е разпознаваемо от широк кръг клиенти като гарант за качество и достъпни цени.

ТОРТИ:
-СВАТБЕНИ
-ДЕТСКИ
-ПАРТИ

ПАСТИ:
-РУЛА

СИРОПИРАНИ:
-БАКЛАВА
-КАДАИФ
-РЕВАНЕ
-КАЛАМАР

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Асеновград,ул. Александър Стамболийски 85

GPS:

42.0195702, 24.879683699999987

Телефон:
Имейл:
Свържете се с нас