Болницата е открита през 1994 година. Днес тя разполага с цялата гама последен модел съвременна апаратура необходима за диагностика, лечение и микрохирургия на окото. Болницата е база за обучение на специалисти по очни болести към Медицински Университет гр. Варна. При нас се лекуват всички очни заболявания.

Ако имате проблеми – доверете ни се! Ние ще направим най-доброто за Вас! Лечението се извършва на световно ниво. За Вас работи екип от лекари натрупали дългогодишен опит в практиката си, с голям научен принос в областта на офталмологията – доказани професионалисти с висока квалификация. Търсете ни, сравнявайте ни с другите, уверете се сами!
В болницата на Доцент Георгиев се извършва корекция на диоптър и астигматизъм, диагностика, операции на катаракта и лазерна микрохирургия на всички очни заболявания. В този сайт ще намерите информация за различни очни болести техните симптоми и лечения.

Важно е да знаете, че информацията тук може да не е актуална, тъй като постоянно се откриват и прилагат нови техники и технологии за лечението на различните болести. Вашето око е уникално и към него се прилага уникално лечение, затова най-добре вижте нашите контакти за връзка с Доц. Георгиев и неговият екип.

Болницата успешно работи с наши и чужди фирми и е база за клинично проучване на лекарства и тяхното действие при лечение на различни очни заболявания – Laboratoires Thea.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Варна ,ул. Христо Попович 18

GPS:

43.2078959, 27.907971699999962

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас