Стабил инженеринг ЕООД е основана през 1994 г. със седалище град Пловдив. За периода до днес компанията успешно развива няколко направления – Markem-Imaje Coding Systems (MICS), Капково напояване, PVC маркучи.
Фирмата има и три дъщерни дружества: Плексистаб България АД, Хидростаб ООД и Стабилинженеринг – Алфа ООД.
Стабил инженеринг ЕООД е изключителен представител за България на Markem-Imaje Business Group – световен лидер в производството на кодиращи и маркиращи системи.

Цел на компанията, посредством Направление Markem-Imaje Coding Systems (MICS), е да предлага на своите клиенти най-ефективните средства за идентификация на продукцията по цялата производствена линия от първичната опаковка до палета, чрез използване на най-новите технологични постижения и да изгражда комплексни решения за маркиране и кодиране, съобразени със специфичните нужди на всеки производител.
Фирмата представя пълната гама мастилено-струйни, лазерни, контактни, термотрансферни овърпринтери и апликатори.
В Направление Markem-Imaje Coding Systems (MICS) работят висококвалифицирани специалисти. Централният офис е позициониран в град Пловдив, където е и сервизната база. За осигуряване на удобство и бърза комуникация с клиентите, фирмата има и офиси в София, Варна и Русе.

ИНДУСТРИАЛНИ ПРИНТЕРИ:
МАСТИЛЕНОСТРУЙНИ ПРИНТЕРИ
ТЕРМОТРАНСФЕРНИ ПРИНТЕРИ
ЛАЗЕРНИ ПРИНТЕРИ

ПРОДУКТОВА ИНСПЕКЦИЯ:
МЕТАЛДЕТЕКЦИЯ

ЕТИКИРАНЕ:
АПЛИКАТОР HERMA H400

Работно време

Понеделник

8:30 - 17:00

Вторник

8:30 - 17:00

Сряда

8:30 - 17:00

Четвъртък

8:30 - 17:00

Петък

8:30 - 17:00

Събота

почивен ден

Неделя

почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Пловдив,бул. „Цариградско шосе“ 53

GPS:

42.1489133, 24.7763248

Свържете се с нас