ЗА НАС

Таекуондо клуб „Самсон“ е основан края на 2014г. от група младежи, свързани от любовта си към бойните изкуства и спорта.
Първата група отвори врати в кв.Триъгълника, София, в близост до метростанция Хан Кубрат. Малко след това, клуба започна втора група за деца. Така, че независимо от вашата възраст, вратите на клуб „Самсон“ са винаги отворени за вас !
Преди да започнете тренировки, можете да прочетете по-подробно за тренировъчния ни процес, както и да се запознаете с основните ценности на клуба.
Най-големия приоритет на клуб „Самсон“ е да се насърчава развитието на потенциала на младите хора. Винаги сме готови да си партнираме с всички хора и организации, които имат сходна мисия и цели.

Нашата мисия

Мисията ни е да изграждаме шампиони, както в залата, така и в ЖИВОТА !
Искаме да окажем положително влияние върху здравето Ви, както да популяризираме Таекуондо и активния начин на живот!
Една от основните ни задачи е да подобрим живота на младите хора като:
-Даваме позитивна и здравословна алтернатива, за разлика от живота на улицата – вандализма, наркотиците и злоупотребата с алкохол;
-Осигуряваме им положителни модели за подражание и възможности за социално включване чрез общуването с треньорите и останалите членове на клуба;
-Изграждаме тяхното самочувствие и увереност и ги подкрепяме в усвояването на ключови житейски умения, които да им помогнат да живеят пълноценен живот.

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София ,кв. Триъгълника, Читалище Стилян Пешев

GPS:

42.72038, 23.307379999999966

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас