ТЕМПЕКС ЕООД е основана през 2000г. и основен предмет на дейността й са внос, продажба на дребно и едро, монтаж, поддръжка и сервиз на битови сплит, мултисплит и промишлени климатични системи.Климатици, климатични и термопомпени и вентилационни системи.
Фирмата е с богат опит, дългогодишни традиции и история в областта на климатичната и вентилационната техника, като е тясно специализирана в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки битови, и промишлени климатични системи, както VRF и чилърни системи за сградна климатизация.

ТЕМПЕКС ЕООД е директен вносител на климатична техника, електроника и резервни части за климатични системи от Япония, Малайзия, Китай, Тайланд и др.

ТЕМПЕКС ЕООД е официален вносител и сервиз на марките Fuji Electric, Panasonic, Midea, Samsung и TREO за България като предлага цялата гама от продуктите на тези марки.

ДОСТАВКА,ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ
Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно сервизиране на климатична и вентилационна техника, слънчеви колектори, водонагревателни термопомпени системи тип Въздух-Вода, чилърни системи, хидромасажни СПА джакузи и системи за централна климатизация – VRF (Panasonic, Fuji Electric (Fujitsu General), MDV (TREO, Midea) и DVM (Samsung).

Частично или цялостно проектиране по част ОВКИ
Фирмата разполага с проектантски екип, който е специализиран в областта и може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи (ОВКИ)

ТЕМПЕКС ЕООД е участвал в част ОВКИ и Електроизграждане в множество обекти из цялата страна, обекти като хотели, ресторанти, клиники, телекомуникационни компании, банки, електроцентрали и др.

Сертифициране и сертификати
От 2010г. в ТЕМПЕКС ЕООД е въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008, система за управление на околната среда ISO 14001:2004 и система за управление на здравословните и безопасни условия на труда ISO 18001:2007.
Всички служители от монтажните и ремонтните екипи разполагат с необходимите знания, опит, дипломи и сертификати в областта, в която работят.
Магазини и офиси на ТЕМПЕКС ЕООД в страната
Официалните магазини, складови и сервизни бази и офиси на ТЕМПЕКС можете да намерите в София, Пловдив, Варна и Бургас.

ПРОДУКТОВИ ГРУПИ:
-Климатични системиТермопомпи
-Чилърни системиКонтролери за климатични системи
-Вентилация
-Въздушни завеси
-Електрообзавеждане
-Слънчеви колектори и контролери за тях

Каталози

Работно време

Понеделник

8:30-18:00

Вторник

8:30-18:00

Сряда

8:30-18:00

Четвъртък

8:30-18:00

Петък

8:30-18:00

Събота

8:30-13:00

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе 52

GPS:

42.1013771, 24.7607205

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас