ЗА НАС

Техногаз ЕООД е специализирана в монтаж на автомобилни газови уредби. Дългогодишната традиция в сферата, както и многобройните доволни клиенти са показателни за предлагана услуга. Работим с газови инжекционни системи на фирмите EUROPEGAS, AUTOGAS ITALIA, LOVATO.

Опитът ни е показал, че предлаганите от нас продукти са с оптимално съотношение качество-цена. Екипът е квалифициран и с дългогодишен опит, което е предпоставка за качествено и компетентно обслужване на нашите клиенти, с подход и разбиране индивидуалните потребности и нужди.

За удобство на нашите клиенти от 2 години предлагаме и Годишни технически прегледи в собствен пункт за леки и лекотоварни до 3,5 тона автомобили, мотоциклети и ремаркета до 750 кг. Възможност за първоначална регистрация на газови уредби. Пункта разполага с две линии, което ни дава по-голям капацитет, и с което обслужването на клиентите е по-бързо и качествено. Има възможност за on-line резервация и плащане www.technogas.bg

УСЛУГИ

-Автосервиз в Бургас
Нашият автосервиз в Бургас може да Ви предложи следните услуги:
* Монтаж на газови уредби
* Монтаж на метанови уредби
* Монтаж на газов инжекцион
* Ремонт на газови и метанови уредби …

-Газови инжекциони Бургас
Монтажа на газова уредба намалява разходите за гориво и прави автомобила в пъти по-екологичен. Новите автомобили изискват монтаж на усъвършенствана газова уредба или по-точно газов инжекцион. Цената за монтаж на газов инжекцион зависи от двигателя на автомобила, от това колко цилиндров е той и дали е атмосферен или турбо компресорен. Някои модели автомобили със специфично управление на впръскването на бензин изискват газови инжекциони с по-мощни процесори и съответните функции на софтуера, което също е част от ценообразуването на уредбата. Монтирали сме газови инжекционни уредби на хиляди автомобили и ще Ви предложим най-доброто решение за вашия автомобил.
Монтаж на газов инжекцион в Бургас от Техногаз ЕООД:
* за до 4 цилиндъра
* за до 6 цилиндъра
* за до 8 цилиндъра
* за до 12 цилиндъра
* обикновена газова уредба

-Годишни технически прегледи в Бургас
Пунктът за годишни технически прегледи на Техногаз ЕООД в Бургас е втора категория и е лицензиран за проверка на следните категории превозни средства:

* леки автомобили и микробуси с до 8 места
* лекотоварни до 3.5 тона
* таксиметрови автомобили
* ремаркета с общо тегло до 750 кг
* мотоциклети, мотопеди
* 3 и 4 – колесни превозни средства и АТВ (само ако междуосното разстояние позволява проверка на спирачната система на стенда ни)

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Бургас, ул. Индустриална 92

GPS:

42.4847607, 27.4455036

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас