ЗА НАС

Туристическа агенция Солвекс е лицензиран туроператор и туристически агент. Създадена през 1997 г., днес туристическа агенция Солвекс е една от водещите фирми, предлагащи туристически услуги и продукти на българския и руския пазар. Агенцията е част от туристически холдинг със самостоятелни офиси в Русия, в Украйна, в Белорусия, в Македония. В България туристическа агенция Солвекс има централен офис в София и офиси във Варна, Бургас и Пловдив, както и сезонни представители във всички големи зимни и летни курорти. ТА Солвекс е член на БАТА, Българската Туристическа Камара, IATA.

Туристическа агенция Солвекс предлага на своите клиенти висококачествени туристически продукти и обслужване в следните направления:

-Хотелско настаняване в България – резервации в хотели на море, на планина, Спа хотели, градски хотели, еко и селски хотели.
-Хотелско настаняване в чужбина – резервации в хотели в Гърция, Русия, Италия, Австрия, Испания и други.
-Организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина – празнични и уикенд пакети в България, почивки на море и ваканции в Гърция, Испания, Малта, Италия, Кипър, самолетни и автобусни екскурзии в Испания, Италия, Русия, Чехия, Хърватия, Македония, Португалия и други страни.
-Продажба на самолетни билети за цял свят.
-Чартърни програми – предлага собствени чартърни полети до Москва, Санкт Петербург, Киев и Минск.
-Медицински застраховки за пътувания в чужбина.
-Организиране на бизнес мероприятия и пътувания, семинари, конгресен туризъм.
-Визова поддръжка за Русия.

Доказаните във времето предимства на туристическа агенция Солвекс са бързото обслужване, коректност, максимална ефективност и атрактивни цени. Опитът и професионализмът на нашия екип от квалифицирани служители допринася за правилния избор на туристически продукт, отговарящ на изискванията и предпочитания на всеки един клиент.

Работно време

Понеделник

09.00 - 18.00

Вторник

09.00 - 18.00

Сряда

09.00 - 18.00

Четвъртък

09.00 - 18.00

Петък

09.00 - 18.00

Събота

Почивен ден

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София , бул. Васил Левски 84

GPS:

42.6896516, 23.331034700000032

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас