ЗА НАС

Фирма Авто-Бойс ООД провежда подготовка на кандидат – водачи, на МПС от категории: AМ, A1, A2, A, В, С, D опреснителни курсове и допълнително обучение по Наредба 41 на МТСИТ и Европейска Директива 59/2003 за издаване на Карта за квалификация на водача за превоз на товари и пътници (професионална компетентност).

Авто-Бойс е фирма с утвърдени позиции по отношение на прецизността и качеството на услугите, които предлага. При нас работят висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит, спокойни и търпеливи. Фирмата разполага с два нови съвременно оборудвани кабинети, отговарящи на всички европейски изисквания за теоретична подготовка. Единия кабинет е оборудван с видеонаблюдение за провеждане на изпити пред ДАИ.

Учебните автомобили са в отлично техническо състояние за да гарантират спокойствието и комфорта на нашите клиенти. Обучението е съобразено с възможностите и свободното време на курсистите. Ако имате книжка за управление на автомобил, но не сте практикували отдавна, или просто не се чувствате достатъчно сигурни зад волана,

Какво получават кандидат-шофьорите от автошкола „Авто-Бойс”?
Автошкола „Авто-Бойс” предлага обучение за придобиване на шофьорска книжка и шофьорски умения, осигурявайки на своите кандидат-шофьори следните възможности:

-Получаване на изчерпателни
теоретични познания;
-Отлична практическа готовност;
-Гъвкаво обучение в удобно време и място;
-Работа с опитни авто-инструктори

Категории, предлагани от „Авто-Бойс”:
-Категория А1
-Категория А2
-Категория А
-Категория В
-Категория В-78
-Категория С
-Категория Д

Адрес

Нашият Адрес:

гр. София, ж.к. Люлин-център, ул. „Добри Немиров” № 5

GPS:

42.7165142, 23.2589115

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас