Фирма „Росен-85” ООД е основана през месец март 1999 г. От създаването си до днес учебния център не спира да разширява дейността си, и всяка година при нас успешно завършват над 700 кандидати от различните категории. За всеки един курсист се прилага индивидуален подход с цел най-бързо усвояване на материала. В автошколата работят едни от най-добрите преподаватели в България, и в съчетание с новите и модерни учебни автомобили и бази са гаранция за високата успеваемост на нашите курсисти.

В центъра работят квалифицирани преподаватели, някой от тях с повече от двадесет години стаж в областта. Още в началото на 2000 г. Започва разрастването на „Росен-85” ООД и в момента учебния център е един от най-големите за София и София-област с обучените хиляди водачи от различните категории. Към всеки един от тях е приложен индивидуален подход, което е предпоставка за голяма успеваемост при положените изпити и сигурност в уменията на бъдещите водачи на моторни превозни средства . Корпоративни клиенти на учебния център са и едни от най-големите фирми, извършващи транспортна дейност на пътници и товари, както в страната, така и в чужбина.

Учебните бази разполагат с модерни зали оборудвани с мултимедийни проектори и интернет връзка, като по този начин предоставяме отлични условия за обучение на нашите курсисти. На разположение са над 100 таблета, на които да се упражняват листовки в присъствието на преподавател.

Учебния автопарк се обновява непрекъснато. Разполагаме с различни марки автомобили, като постоянно следим тяхното техническо състояние, осигуряващо безопасно движение по пътищата. Всичките леки автомобили са гаранционни и на не повече от 5 години, като по този начин преподавателите имат възможността да покажат на курсистите всички съвременни системи и технологии осигуряващи безопасността на водача и пътниците.

Доверете се на традицията в обучението и бъдете сигурни в уменията си!

УСЛУГИ:
Шофьорски курсове
Психологически изследвания
Квалификационна карта на водача
Курсове АДР
Възстановяване на контролни точки отнети от КАТ

КОНТАКТИ

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, жк. Хаджи Димитър, ул. Въстаник 5

GPS:

42.703249, 23.34784549999995

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас