ЗА НАС

В краят на 1994 година, в град София е основана семейната фирма „ БЕНТ ”от нейният едноличен собственик Атанас Куртев. Още на следващата година, фирмата взима официално представителство за България на световно известната френска марка за куки и метални аксесоари `AU LION D`OR` по-късно преименувана `CANNELLE PECHE`.

Високото качество, конкурентните цени и перфектната дистрибуция в цялата страна, дават началният старт на фирма „ БЕНТ ” и налагането и на пазара за риболовни принадлежности, като една от водещите в бранша. През 1996 година асортимента от артикули се разширява от новите до момента френски производители; `DELALANDE PECHE` за изкуствени примамки и `WATER QUEEN` за влакна и аксесоари. От следващата година , „ БЕНТ ” поема дистрибуцията за България на старата австрийска фирма`BYRON`, предлагаща пълна гама от пръти, макари и консумативи за всякакъв вид риболов.
Не закъснява и представянето на френският гигант `SERT`,с който „ БЕНТ ”сключва ексклузивен договор за България през 1998 година.

Следват десетките реклами, многократните участия в специализираните издания на Пловдивският панаир и Софийският Експо Център, състезания, спонсорства и демонстрации, чрез които нашият екип успя да задоволи най-капризните и да зарадва най-сърцатите риболовци с качеството и разнообразието на своите продукти и професионални услуги.

Не на последно място трябва да се отбележи ,че фирма „ БЕНТ ”и съмишленици сме единствените положили най-много грижи за разпространението на зарибителен материал от пъстърва през изминалите години.

Сервиз и поддръжка

-Сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на нашите продукти
-Поддръжка
-Ремонт при счупване
-Високо квалифицирани специалисти
-Наличности на склад от необходимите оригинални резервни части
-Доставка на резервни части по поръчка
-Диагностика на предлаганите от нас продукти
-Професионални съвети към клиентите за правилна употреба и съхранение на
предлаганите от нас стоки

Работно време

Понеделник

10:00 -18:00

Вторник

9:00 -18:00

Сряда

9:00 -18:00

Четвъртък

9:00 -18:00

Петък

9:00 -18:00

Събота

9:00 -14:00

Неделя

Почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, ул.” Йерусалим” № 8 , бл. 24А

GPS:

42.658645480987, 23.37840460669

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас