Хексазон ООД е създадена през 1990г. Основната й дейност е производство и търговия на дезинфекционни и миещи препарати – белина, концентрирана белина, натриев хипохлорит, тризон, килол, водно стъкло.

Основните продукти за дезинфекция и миене, произвеждани и разпространявани в търговската мрежа от Хексазон ООД са:

-Белина – Белината се използва за избелване на памучни, ленени и конопени тъкани, дезинфекция на санитарни възли, посуда фаянс и други.

-Натриев хипохлорит – Хипохлоритът се използва като избелващо средство за дезинфекция в животновъдството, хранително вкусовата промишленост, дезинфекция на питейни води и плувни басейни, оборотни цикли и други.

-Тризон® – Употребява се като хигиенно средство в здравни заведения, в животновъдството, хранително-вкусовата промишленост и др.

-Кислол – Употребява се в химическата, хранително-вкусовата, багрилната промишленост за омекотяване на промишлени води и др.

-Концентрирана белина – Концентрираната белина се използва като избелващо средство, дезинфекция на питейни води и плувни басейни, оборотни цикли и други.

-Водно стъкло – Употребява се за изолиране от влага, водоплътни замазки,като липило в строителството, дървообработващата, хартиената, леярската промишленост, при производството на прахове за пране, за пречистване на сяра

Адрес

Нашият Адрес:

гр.Варна, ул. Странджа 5

GPS:

43.2125322, 27.907074400000056

Имейл:
Уебсайт: