ЗА НАС

Комплекс Камелот се намира на брега на яз.Искър, на 31км. от София и на 16км. от Самоков. Разполага със собствен плаж, оборудван с шезлонги, чадъри, шатри, детски пясъчник и понтон във водата. В непосредствена близост до плажа са обособени душове, съблекални и тоалетни.

За собствените Ви джетове и лодки е изградена спускателна рампа до водата. Комплекса предлага целогодишно съхранение на плавателните Ви съдове на абонаментна такса.

Хотелската част се състои от една основна сграда с 20 двойни стаи и отделна къща Авалон, където има 9 двойни стаи.

За Вашата пълноценна почивка всяка стая в основната сграда е обрудвана със самостоятелен санитарен възел, сешоар, LCD/LED телевизори с кабелна телевизия, Wi-Fi, климатик, сейф и приятно обзавеждане.

В къща Авалон всички стаи са със самостоятелен санитарен възел и тераса с възхитителна гледка към язовира.

На разположение на гостите има парна баня и сауна , изпълнени с чудесен вкус.

Ресторанта е на две нива, изпълнени в различни стилове. Подходящ е за всякакви събития- приятен обяд, бизнес среща, романтична вечеря, семейни тържества и фирмени събития. Първото ниво на ресторанта е в модерен стил и тераса с приказна гледка към язовира, която ще Ви очарова . Бялата зала със своята витрина осигурява неповторима гледка към водата дори и през зимните месеци. През лятото обаче вътре е приятно прохладно.

Актуалните ни предложения за вкусни и специални ястия, поднесени с най-топли чувства към гостите ни можете да видите на страницата за ресторанта.

Красивия, отличаващ се със собствен облик комплекс е подходящ за големи компании, семейни двойки с деца, фирмени мероприятия, сватбени тържества, както и за всеки, който иска да прекара наистина добре.

Радост за нас е да Ви предоставим възможността да се усамотите и помолите за здраве в малкия и красив параклис „Свети Николай“. Това е нещо, с което се гордеем особено много, тъй като е построен с единствената цел да дава спокойствие и сила на хората, които се докоснат до него.

НАСТАНЯВАНЕ

РЕСТОРАНТ

Адрес

Нашият Адрес:

Хотелски комплекс Камелот 1137

GPS:

42.47195079999999, 23.549506500000007

Телефон:
Имейл:

-

Уебсайт: