ЗА НАС

Това е хотелски комплекс Тихият кът – едно малко местенце в Еленския балкан. Замислен и построен, за да бъде тих и изолиран от шума на града, комплексът се е сгушил в стара борова гора. До него ще ви отведе криволичещ път, който през снежните зими, напомня приказните картини от детството ви, а през лятото крие прохлада и в най-горещите дни.

Не е необходимо да изминавате километри, за да търсите спокойствие, природа и чистота. Всичко това е тук, на няколко метра от града.

Можете да се забавлявате и ползвате предимствата на градската среда или да се усамотите и насладите на тишината и спокойствието, което ви предлага хотелският комплекс. Каквито и предпочитания да имате, това е място, което напълно може да задоволи и най-деликатния и претенциозен вкус.

Елена се нарежда сред най-актуалните и популярни туристически атракции. Чрез този сайт ви предлагаме да изберете и посетите вашия тих кът в полите на Еленския балкан.

Комплексът разполага с три апартамента. Във всеки апартамент са обособени два къта: спален – с двойно легло и кът за почивка – с диван-спалня и телевизионен приемник. Всяко спално помещение е със самостоятелен санитарен възел.

Двойна стая Апартамент Апартамент В Тихия кът има 3 стаи (спални) с двойни легла и 4 стаи с по две единични легла. В две от стаите едното легло може да се разгъва и става двойно. Това дава възможност за пълноценна почивка на семействата с дете.

Общо хотела разполага с 20 места 8 допълнителни (при нужда). Ако ви стане скучно, в което се съмняваме, или искате да сте в крак с актуалните новини, щракнете копчето на дистанционното и телевизорът ще заработи, на която желаете програма от нашата кабелна телевизия. Ако ви стане горещо в летните дни може да поплувате в басейна (12/6/1,5 метра) или ако желаете да се отпуснете и да забравите времето потопете се в джакузито.

Спалня Басейна На ваше разположение е и ресторант с 50 места и лятна градина с 40 места, където да се веселите и да хапвате на корем, защото със сигурност няма да устоите на нашия:

– Богат асортимент салати, супи, аламинути, скара, сачове с пилешко или свинско месо.

– Майсторлъкът на готвача – ястия по уникална собствени рецепти (с предварителна заявка) пълнена пуйка, печено агнешко, печено прасенце, свински джолан в гърне, свински ребра на фурна, заек по ловджийски, различни видове меса (свинско, пилешко, агнешко, телешко) в гювеч на фурна.

– Добре подбран бар.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Елена

GPS:

42.9292248, 25.874815799999965

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас