ЗА НАС

Хотел „Глория Палас“ е идеално разположен с изглед към Витоша.
Той предлага не само тишина и спокойствие, но осигурява бърз достъп до града, тъй като е само на 15-20 минути с кола от центъра на града. Както ваканционно селище и хотел са част от Глория Палас Дипломатически клуб и неговия парк от 2,5 хектара.

Хотелът разполага с 6 стаи и 2 апартамента и ваканционното селище има 10 вили, всяка от които със собствен двор. Интериорният дизайн на стаите предлага уникален комфорт и уют.

В декорация, мебели и услугата отговаря на потребностите на гостите и са гаранция за приятен и комфортен престой.

Нашите гости ще се насладят на една перфектна почивка в най-добрия начин в „Глория Палас“, да губите време в парка, ресторанти и кафенета, или край басейна, освежаващи във фитнес залата, да се отпуснете с масаж, играя тенис и гребло и т.н. , Освен това, ние предлагаме и организира конференции и други събития, като сватби, кръщение и кръщенета приемни и много други.

Всяка вила е на два етажа. На първия етаж има всекидневна с телевизор, мини бар, баня с душ кабина. На втория етаж на вилата разполага с две спални с възможност за двойни или единични легла и баня. Всяка вила е оборудвана с климатична система за охлаждане и отопление. В допълнение към атмосферата, вилите имат собствени дворове.

Активна почивка, природа и бизнес! Предлагаме на изключителен начин да прекарате Вашето бизнес пътуване или свободно време в уникален комплекс с неговата същност и разположение!

Намира се в подножието на планината Витоша комплексът предлага уникална комбинация от почивка и възможност да остане сред природата далеч от шума и вълнение на града и в същото време в непосредствена близост до него. Изключителна комбинация от свежестта на природата и лукса на собствен парк с открит плувен басейн, предлагани, ресторант, фитнес зала, тенис корт и много други съоръжения, които да гарантират изключителни условия на живот.

Дипломатически клуб „Глория Палас“ е създадена през 1898 г. и е един от най-старите клубове в страната, където най-известните политици, дипломати и аристокрацията на София се събираха.

-Лятна градина и басейн
-Тенис и Padle клуб
-Ресторант

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София 1614, Горна Баня, бул Никола Петков 143;

GPS:

42.674332, 23.2397924

Телефон:
Уебсайт:
Свържете се с нас