Ние предлагаме лепене на спукани челни стъкла на всякакъв вид превозни средства, а така също и на витринни стъкла, стъклени маси, стъклени бар плотове. На поправка подлежат различен вид дефекти по стъклата причинени от камъчета по пътя, от извършване на ремонти и от всякакъв вид външна намеса върху стъклото. Възстановяването се извършва чрез инжектиране на фотополимерни смоли.

След ремонта стъклото възвръща изцяло здравината си и до 90% оптичните си качества.

Работим по американска технология на фирмата „Glass Mechanix”, която е водеща в областта. По тази технология в цял свят се извършва поправка на автомобилни стъкла от 1969-та година.

За да се обработи едно стъкло не е необходимо свалянето му. Ремонтът се извършва докато стъклото е на колата без каквато и да е предварителна подготовка от страна на собственика на колата. Освен това след нашата намеса автомобилът е готов за път без никакви последващи грижи.

Основните предимства, които нашата услуга притежава са ниска цена и малко време за възстановяване спрямо подмяната на стъклото с ново. Челните стъкла на съвременните автомобили са лепени за касата на колата и тяхната смяна е от една страна доста скъпа и от друга отнема повече от 3 часа, а ние ще оправим вашето стъкло за 15 до 30 минути.

-Възстановяваме автостъкла от 1995 година.
-Поемаме реална гаранция за поправените от нас стъкла.
-Работим на най-добрите цени в България.
-Стандартен удар от камък – 10 лева
-Пукнатина – 1 лев на линеен сантиметър

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Пловдив, ул. „Парк отдих и култура 24”

GPS:

42.133047, 24.69077100000004

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас