ЗА НАС

Фирмата е създадена през 1998 г. През годините заведенията от веригата, както и предлаганите специалитети, стават много добре разпознаваеми във всички областни градове на България. Развитието и утвърждаването на пазара довежда до преименуването на веригата през 2011 г. от „Аладин Дюнер“ на Aladin Foods.

Заведенията за бързо хранене наброяват 32 в цялата страна.

В компанията в момента работят над 870 души. Aladin Foods развива няколко дейности – освен верига заведения за бързо хранене, има и собствено производство и дистрибуция на пилешко месо, картофи, арабски хляб и патентован сос „Аладин“. Фирмата държи на високия професионализъм във всяка една от дейностите, които изпълнява.

Aladin Foods е тясно обвързана с поставените цели на ръководството за бизнес развитие на компанията в търгуването, експедирането, транспортирането и доставянето на всички хранителни продукти с температурен и без температурен режим на съхранение, включително пилешко и телешко месо, яйчни продукти, тесто и тестени изделия, арабски хляб и сосове, подправки и фалафел, млечни продукти и салати, отговарящи на всички европейски изисквания и желания на клиентите. Мениджмънтът на компанията е създал условия за стриктното спазване на изискванията на системата за управление на качеството в бизнес организацията.Ръководителите активно съдействат на отделите и изпълнителския състав в дългосрочното развитие на Aladin Foods.

ПРОИЗВОДСТВО

Аladin Foods има устойчива и много добре развиваща са партньорска мрежа. За гарантирането на високото качество на услугите и надеждността на фирмата като партньор, Aladin Foods разполага със складови бази в село Цалапица (обл. Пловидив), градовете Русе и Бургас. Доставките до партньорите се извършват с над 30 хладилни автомобила. Нашата компания предлага различни разфасовки на пилешко месо, арабски хляб, нарязани картофи и специалният патентован сос „Аладин”.
За подробности и ценови оферти може да се свържете с „Търговски отдел“ ето тук.

Адрес

Нашият Адрес:

София бул. Европа 119

GPS:

42.7260628, 23.2626254

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас