„Чех-Пласт“ ООД е създадена през 2000г и се управлява от инж. Димитър Иванов. Дейността се развива на 12100 кв.м. собственост с 2900 кв.м. застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили REHAU – Германия и алуминиева дограма на фирмите ETEM, SCHUCO, REYNAERS и ALUMIL.

„Чех-Пласт“ ООД, е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел ( бонд ), керамика, HPL и етернит, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.За изработването на окачени фасади се използват SCHUCO и ETEM профили. От 2004 г. „Чех- Пласт” внедри изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика, HPL и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. Това са продукти, които се наложи да внедрим, за да изпълним изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите. В началото на 2006 г. заработи цех за стъклопакети оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, който произвежда стъклопакети за собствени нужди и продажба, като оборудването позволява работа с нискоемисийно стъкло – мека емисия. През 2016 г. фирмата изцяло преоборудва цеховете за производство на алуминий и ПВЦ с машини със CNC управление, което увеличи двойно производствения капацитет на компанията. Оборудването е основно на германски производители URBAN, GRAULE, ROTOX и ELUMATEC, както и на италианската ITALMAC.

„Чех-Пласт“ ООД е член на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ от 2004 г. В Сдружението членуват около 100 фирми от бранша, които са позитивно настроени, искат клиентът да им бъде клиент завинаги и инвестират в бизнеса. През 2016 г. и 2017 г. фирмата инвестира над 3 милиона лева в ново хале, машини и съоръжения. За да има най-новото в бранша и за да отговаря на на новите изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, Чех-Пласт ООД не пропуска професионални изложения специализирани за бранша на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен, Германия, а за сверяване на часовниците изпраща свои експерти в Солун, Гърция и Истанбул, Турция.

ПРОДУКТИ

Дограма
-PVC дограма РЕХАУ
-Алуминиева дограма
-Дограма с нестандартни форми

Фасади
-Окачени фасади
-Вентилируеми фасади

Стъклопакети
-троен (двукамерен) стъклопакет
-двоен стъклопакет
-високоенергийни стъкла
-стъклопакети с „топъл край“

Врати и парапети
-Индустриални и гаражни врати
-Автоматични врати
-Парапети
-Конзолен портал

Аксесоари
-Мрежи против насекоми
-Външни и вътрешни подпрозоречни первази

Щори и слънцезащити
-Вътрешни щори
-Външни ролетни щори
-Външни ламелни слънцезащити

Рекуператори ATREA s.r.o.
-DUPLEX ЕС4
-DUPLEX S FLEXI
-DUPLEX 8000 – 15000 ROTO-N
-DUPLEX 8000-15000 ROTO

Свържете се с нас