NET1 е водещ телекомуникационен оператор на територията на град София. Компанията има повече от 10 години опит в предоставянето на Интернет и Телевизия за домашни потребители, както и в разработването на интегрирани телеком решения за бизнес клиенти.
NET1 изгражда и използва нова, собствена високоскоростна оптична мрежа за пренос на глас и данни и гарантира чиста преносимост на сигнала, надеждност и висока защита на данните. Активното оборудване на компанията отговаря на най-високите европейски стандарти за телекомуникационни технологии. От 2011 г. NET1 е и лицензиран оператор за предоставяне на фиксирани гласови телeфонни услуги.
В отношенията си с всеки клиент NET1 се стреми да изгражда дългосрочно сътрудничество, осигурявайки качествена и надеждна услуга, с гарантирани параметри и ниво на обслужване, гъвкава ценова политика и незабавна реакция при евентуални проблеми.
NET1 предоставя на своите клиенти решения от А до Я, включващи пълния спектър от комуникационни услуги, чрез които всеки получава пълноценно решение за всички свои потребности.

ПАКЕТИ

ИНТЕРНЕТ

ТЕЛЕВИЗИЯ

ТЕЛЕФОН

POCKETTV

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София, бул. Асен Йорданов № 14

GPS:

42.671887, 23.390909999999963

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас