Това прекрасно чувство – пускате двигателя и приключението Ви започва…

В Rentalcars.com всичко, което правим, е за да Ви дадем свободата да откривате повече. Ще преместим планини, за да Ви намерим най-подходящата кола под наем, и ще ви предоставим безпроблемно преживяване без досадно губене на време от начало докрай. Тук можете да откриете повече за начина ни на работа.

Какво правим
-Искаме да превърнем наемането на кола в нещо толкова просто и лично като карането на Вашата собствена.
-Наемането на кола Ви носи свобода, а ние Ви помагаме да намерите най-подходящата за Вас кола на страхотна цена. Но ние правим и много повече от това. Ние сме тук, за да Ви спестим много от досадното губене на време при наемането на кола.

Как работим
-Да Ви осигуряваме страхотно преживяване всеки път, когато наемате кола, ни прави щастливи.
-Ние сме брокери, така че уреждаме наема на кола от Ваше име. Използваме огромната си покупателна способност, за да Ви предложим най-добрите сделки. Но ние сме много повече от сайт за сравнение на цени, защото оставаме с Вас на всяка крачка от пътя.

Защо да използвате нас
-Най-просто казано, защото Ви носим качество и спокойствие, недостижими за конкурентите ни, през цялото Ви пътуване с кола под наем.
-Използваме целия си опит – и опита на милионите наши клиенти – за да Ви предложим кората, от която се нуждаете, и качеството на обслужване, което желаете. Винаги на най-добрата цена. Но не разчитайте само на думите ни за това.

Работно време

Понеделник

10:00 - 18:00

Вторник

10:00 - 18:00

Сряда

10:00 - 18:00

Четвъртък

10:00 - 18:00

Петък

10:00 - 18:00

Събота

почивен ден

Неделя

почивен ден

Адрес

Нашият Адрес:

гр.София

GPS:

42.697887863057, 23.3221608507

Телефон:
Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас