Млекопреработвателното предприятие “Сакарела” ООД е създадено през 1998г. Още в началото продуктите на предприятието стават предпочитани заради вкуса и качеството си, обусловени от първокачествени суровини, добивани в първокласни ферми. Същевременно “Сакарела” ООД е една от малкото мандри одобрени за експортна дейност през 2003 г. с решение 97/252/СЕ на ЕК.
В настоящия момент “Сакарела” ООД е най-голямото млекопреработвателно предприятие в Ямболски регион .
В него се произвеждат:
-кашкавал от краве мляко “Сакарела”
-кашкавал “Диана”
-топен кашкавал
-кашкавал с намалено съдържание на животински мазнини “Здраве”
-краве кашкавал с български подправки
-краве кашкавал с маслини
-краве кашкавал с шунка
-краве саламурено сирене “Сирене на Дядо”
-краве сирене “Диана”
-деликатесен продукт “Сакарела”
-краве масло и извара от първокачествени суровини

“Сакарела” ООД разполага с модерна и съвременна база за производство, отговаряща на всички изисквания на българските и европейски стандарти. Квалифициран екип на компанията осигурява качествени продукти, за да можем да задоволим и най – капризния вкус.Приели сме като своя мисия съхранението на традицията за производство на оригиналните български млечни продукти с автентичните им вкусови и здравословни качества.Днес амбициите на дружеството са все повече да се утвърждава като технологичен лидер в областта на млечната промишленост в България и в тази връзка :
да поддържаме постоянно високо качество на произвежданите продукти
да разработваме функционални храни със здравословни свойства и да предлагаме на пазара нови продукти съобразно изискванията на потребителите
наша основна мисия е запазване и обогатяване на вековните български рецепти в съчетание с модерните технологии и научни изследвания.По този начин се стремим да поддържаме и разширяваме стратегическите си партньорства в страната и чужбина чрез разработване и предлагане на млечни продукти, които в най – голяма степен отговарят на изискванията на потребителите.Ние от “Сакарела” ООД се заемаме с тази задача, като гарантираме удовлетворение от продуктите ни – източник на здраве и енергия
качеството е от основно значение за нашето бизнес развитие.Поради това сме отговорни да влагаме и осигуряваме отлично качество във всичко, което правим в съответствие с нашата дългосрочна бизнес стратегия.

Свържете се с нас