Фирма „Камко“ЕООД е основана през 1994 година. Осъществява търговия на едро на парфюмерия и козметика чрез складовете ни в Пловдив, София и Русе и изградената дистрибуторска мрежа в цялата страна, като за целта работим с основни представители в градовете Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен и Враца. Извършваме доставка на място дори до най-отдалечените краища на България със собствен транспорт или спедиторски фирми.
Ние сме официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Южна Корея. При нас ще откриете богато разнообразие от парфюми, тоалетни води, дезодоранти, подаръчни комплекти, бяла и декоративна козметика, грижа за косата и тялото, козметика за интимна хигиена и др. на утвърдени марки в широк ценови диапазон.

От две години на пазара излезе наша козметична марка „Victoria beauty” – символ на здраве и красота.Под тази марка се разработват различни серии, като серия за красива коса, за здрави нокти, за депилация, бяла натурална козметика за лице, почистваща и тонизираща серия за тяло и др. Стремежът на производителите е да се създават иновативни продукти на базата на биоактивни натурални съставки, с изключителна ефективност и безвредност, чувствени и свежи аромати, за поддържане на тонуса, здравето и красотата.

Фирмата осъществява добра маркетингова и рекламна стратегия, с цел налагане и утвъждаване на предлаганите продукти. Организираме промоционални кампании, разнообразни събития, осигуряваме реклама в подходящите медии.
За успешното развитие на фирмата изградихме екип от служители с висока квалификация и добри търговски умения, които предлагат персонално обслужване и специално отношение към всеки клиент.

Адрес

Нашият Адрес:

гр. Пловдив, ул. Ген. Радко Димитриев 1

GPS:

42.1475304, 24.77060830000005

Имейл:
Уебсайт:
Свържете се с нас